Basement Conversion to a Large Victorian House in SW18 Basement Conversion Basements Basement Conversion to a Large Victorian House in SW18

Our clients required a full footprint basement conversion under their large Victorian house in Wandsworth to provide additional accommodation and facilities for their growing family. Their basement comprises a large media room, playroom, utility with secondary kitchen, guest bedroom and separate shower room. Full-height frameless glass wall panels allow light to pass right through the basement, and a stunning basement hallway gives the whole floor plan a strong sense of architectural purpose.

The basement design was executed by OLBC’s design team, from planning consent for the basement excavation, floor plans to finishing touches including beautiful wallpapers and a mother of pearl tile detail in the hallway. The end result is a spectacular cutting-edge basement, flooded with light: inviting, bright and spacious.

Back to Portfolio